• gastgezin2021

Gastgezin

Uw gastgezin

Joël (‘1961) de man des huize is een workaholic maar in zijn vrije uurtjes op en top levensgenieter. Op technisch vlak kan hij een mondje meepraten en als het over reizen gaat dan zijn de avonden niet lang genoeg. Ook voor een goed glaasje wijn bent u bij hem aan het goede adres.
Chantal (‘1970) is uw gastvrouw, een open, spontane cultuurminded persoonlijkheid. Ze houdt ervan u lekker te verwennen en zal uw thuisgids zijn voor een aangenaam verblijf. Cultureel, culinair, sportief, … kortom van alles pikt u een gouden graantje mee indien u haar raad opvolgt.
Kato (‘2002) en Bert (‘2004) zorgen voor de vrolijke tienernoot, Kato ons muziektalent speelt graag een life pianodeuntje tijdens uw verblijf, Bert trapt eens een voetbal met je of maakt onze boomhut samen met uw kids graat onveilig.
Wij staan u te woord in het Nederlands, Frans en het Engels en spreken ook wel een paar woordjes Duits en Spaans als dat gewenst is.

Kamers: Sous-sol
U logeert op de onderste verdieping van de middeleeuwse directeurswoning. Zesendertig vierkantenmeter hedendaags comfort omringen u en uiteraard heerst er zomer en winter een zeer aangename temperatuur. Gezelligheid en stijl zijn onze hoofdingrediënten.Er werd bij de renovatie in 2005 ook heel veel aandacht besteed aan kwaliteit en afwerking.
Er staat een knus pitrieten zetelbed en bed, de kamer is zeer smaakvol ingericht.
Neemt u een kopje koffie op de welkomsttafel en geniet ...
In de badkamer treft u een ruim driehoekig ligbad en de thermostatische kraan met comfortsproeikop maakt ook van douchen een feest. WC, lavabo en uiteraard het zachtste badlinnen maken deel uit van uw privé-paradijsje.
Eens gewekt door het Gentse ochtendlicht kunt u kiezen voor een romantisch ontbijt op bed, op het buitenterras genieten van de dauwdruppels op uw tafelroosje, of plaats nemen aan de boerentafel binnen.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates